Colofon

Bedrijfsgegevens:
Switch-Translations
Pastoor Smitsstraat 27-02
5014 RH Tilburg

Eigenaar:
Nadine Gruschwitz

Contact:
Tel: +31 6 1011 8041
E-mail: info@switch-translations.eu

Registratie Kamer van Koophandel:
KvK nummer: 58936629

Omzetbelasting:
BTW nummer: NL002453578B18

Algemene voorwaarden:
Download (PDF)

Inhoud

De inhoud van deze website is met grootste zorg samengesteld. Mochten er desondanks onvolkomenheden in voorkomen, dan kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.

Rechten

Het auteursrecht rust geheel bij mij dan wel bij de derde partijen die materiaal voor deze website hebben aangeleverd. Het ontwerp van het logo en grafische elementen kwam voor rekening van Alexandra Böttger-Harounian, de layout is gebaseerd op het ‘StanleyWP-thema’ van Brad Williams & Carlos Alvarez en geïmplementeerd door Michel Brouwers. Teksten en foto’s zijn eigen productie, behalve het materiaal dat onder ‘Portfolio’ wordt weergegeven. U mag niets hergebruiken zonder mijn toestemming, dan wel die van voorgenoemde derde partijen.

Privacy

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht, die erin voorziet dat bezoekers van websites zelf bepalen of en welke gegevens bij hun bezoek worden verzameld. Hieronder geef ik u inzicht in waar en hoe gegevens op deze website verzameld worden.

SSL-beveiliging:

De website is beveiligd middels een SSL-certificaat (HTTPS, ‘het groene slotje’), waarmee door de bezoeker ingevoerde gegevens altijd en automatisch versleuteld worden verstuurd naar de server. Dit maakt het voor derden onmogelijk om uw invoer te onderscheppen.

Het contactformulier

De op het contactformulier ingevoerde gegevens worden noch in de database behorend bij deze website opgeslagen, noch door de ontwikkelaar van het formulier verwerkt. De inhoud van het formulier wordt als mail via de SMTP-server van mijn hostingprovider verder geleid naar de inbox van mijn mailaccount bij diezelfde hostingprovider. De verbinding is daarbij van begin tot eind middels SSL versleuteld.

Websitestatistieken: Google Analytics

Google Analytics is het statistiekenprogramma van Google, dat het surfgedrag van bezoekers bijhoudt en de resultaten daarvan presenteert in een dashboard. Het programma plaatst daarvoor een drietal cookies op uw computer (met de namen: ga, gid en _gat_gtag_UA_59783364_1).

Om te kunnen voldoen aan de AVG is Google Analytics zo ingesteld dat op geen enkele manier de verzamelde data tot een persoon, computer of exacte locatie te herleiden zijn. Zo laat ik op advies van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) alle door bezoekers gebruikte IP-adressen door Google Analytics anonimiseren en worden bezoeken vanaf verschillende apparaten niet met elkaar verknoopt. Ook staat het delen van data met aan Google gerelateerde diensten uit. Google mag de verzamelde data alleen maar gebruiken om ze anoniem weer te geven in het dashboard.

De website heeft verder geen integratie met welk sociaal netwerk dan ook, waardoor uw gegevens dus niet verder gegeven zouden kunnen worden.

Bovenstaand privacybeleid is geldig vanaf 1 september 2019.