Colofon

Bedrijfsgegevens:
Switch-Translations
Pastoor Smitsstraat 27-02
5014 RH Tilburg

Eigenaar:
Nadine Gruschwitz

Contact:
Tel: +31 (0)6 1011 8041
E-mail: info@switch-translations.eu

Registratie Kamer van Koophandel:
KvK nummer: 58936629

Omzetbelasting:
BTW nummer: (op aanvraag)

Algemene voorwaarden:
Download (PDF)

Aansprakelijkheid:

Inhoud

De inhoud van deze website is met grootste zorg samengesteld. Mochten er desondanks onvolkomenheden in voorkomen, dan kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.

Rechten

Het auteursrecht rust geheel bij mij dan wel bij de derde partijen die materiaal voor deze website hebben aangeleverd. Het ontwerp van het logo en grafische elementen kwam voor rekening van Alexandra Böttger-Harounian, de layout is gebaseerd op het ‘StanleyWP-thema’ van Brad Williams & Carlos Alvarez en geïmplementeerd door Michel Brouwers. Teksten en foto’s zijn eigen productie, behalve het materiaal dat onder ‘Portfolio’ wordt weergegeven. U mag niets hergebruiken zonder mijn toestemming, dan wel die van voorgenoemde derde partijen.

Privacy

Voor mij is uw bezoek op mijn website anoniem. Dat wil zeggen dat ik op geen manier uw identiteit kan en probeer te achterhalen. De site maakt echter gebruik van een aantal third-party applicaties en diensten, die mogelijk wel uw gegevens verzamelen. De meest voor de hand liggende is Google Analytics, dat mij geanonimiseerde statistieken van mijn bezoekers presenteert. Verder draait deze site op WordPress, dat mogelijk cookies plaatst om de functionaliteit van de website te verbeteren. Wanneer u contact met me opneemt via het contact form, dan zal ik dat bericht in e-mailvorm ontvangen. Ik krijg daarbij alleen de door u ingevulde gegevens te zien. De website heeft verder geen integratie met welk sociaal netwerk dan ook, waardoor uw gegevens dus niet verder gegeven zouden kunnen worden.